Een vrijstaande kachel biedt zonder twijfel een niet te evenaren stralingswarmte. Afhankelijk van de te verwarmen ruimte, als hoofd- of bijverwarming, uw gewoontes, de stijl die u wenst enz…., geven we onze klanten graag eerlijk en persoonlijk advies! Het aanbod is zo groot, dat we u heel graag begeleiden doorheen alle collecties om zo de perfecte keuze te kunnen maken!

Kolenkachel

Dovre Tai 45 C kolenkachel
De stralingswarmte van een kolenkachel is zo sterk, dat deze zonder enige moeite een hele verdieping kan verwarmen. Een trechter zorgt voor een zorgeloos gebruikscomfort zodat met één vulling per dag u 24 uur lang kan genieten van deze deugdelijke warmte!


Houtkachel

aduro 12 houtkachel met hoekruit en zijdelingse houtnis in zwart plaatstaalMomenteel bieden tal van fabrikanten houtkachels aan. Er is een enorme diversiteit qua stijl : van klassiek tot landelijk, van strak tot vintage, van modern tot design. Al deze producenten hebben de laatste jaren zwaar geïnvesteerd in het ontwerp en de ontwikkeling van toestellen opdat deze aan de beste verbrandingstechnologieën en milieunormen voldoen. Het overgrote deel van onze kachels mogen we catalogeren onder het label 'Green Design' waardoor u, als eindgebruiker, bijdraagt tot een beter milieu. Bovendien zal u dit hoger rendement snel ervaren ; Een zuiniger verbruik én optimale warmte!


Mazoutkachel

Niet iedereen beschikt over de ruimte om kolen, hout of pellets op te slaan. Als de woning zich dan ook nog buiten het aardgasnet bevindt, is stookolie de ideale brandstof! Stookt men al jaren met mazout en is het toestel aan vervanging toe? Dan kunnen we onze klanten zeker helpen met een nieuwe exemplaar in klassiek gietijzer of met een trendy, moderne look!


Gaskachel

well straler aardgaskachel witte lak houtblokkendecoratie
Een aardgaskachel biedt het meeste gebruikscomfort : Men heeft geen opslagruimte nodig voor een brandstof en in één handomdraai staat het toestel te branden.  Al onze toestellen dragen het HR+ (hoogrendements-)label. Deze garanderen u een maximaal rendement en comfort. Uw veiligheid wordt gegarandeerd dankzij de TTB (thermische terugslag beveiliging), welke de kachel uitschakelt bij CO-terugslag. U kan op onze vakkundige montage rekenen, vermits we erkend zijn als Eandis-aardgasinstallateur.


Pelletkachel

Dmcz pelletkachel decoratiedeur zwart glas strak moderne meerderheid van onze klanten kiest voor een pellethaard, ter vervanging van een kolen-, hout- of stookoliekachel, als nieuwe hoofdverwarming of ter aanvulling van de centrale verwarming – kortom… De toepassingen zijn zeer divers! Pellets vergen minder opslagruimte en geven minder stof af. Of het toestel nu beschikt over een ingebouwde display, afstandsbediening of ITC-besturing, men kan deze altijd programmeren zodat de kachel vanzelf het vuur zal opstarten of laten doven…. comfort ten top!

 

Demeyco-Elewaut

Reeds 30 jaar maken we van uw huis een warme thuis! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal tijdens de openingsuren. U bent ook van harte welkom na afspraak.