Centrale verwarmingsketel op aardgas

Verwarmen met een aardgas cv-ketel is comfortabel, betrouwbaar en zeer makkelijk regelbaar. De condensatieketel zorgt voor een uiterst zuinig verbruik en is uitermate veilig. Bij een nieuwe installatie kan de klant kiezen voor een bijhorende manueel te bedienen thermostaat, een programmeerbaar exemplaar of een draadloos toestelletje. Wenst u uw ketel via WiFi onder controle te houden? Dat kan! Bij Demeyco-Elewaut wordt er steevast een offerte op maat van de klant gemaakt. Hierbij houden we uiteraard rekening met al uw wensen!

 

Centrale verwarmingsketel op mazout

Wenst u uw oude stookolieketel te vervangen door een nieuw exemplaar of wenst u een dergelijke installatie te laten plaatsen omdat er in uw straat geen mogelijkheid is om aan te sluiten op het aardgasnet? Ook dan kan u bij Demeyco-Elewaut alle nodige informatie bekomen en indien u het wenst stellen we een prijsopgave op maat op.

Merken

Demeyco-Elewaut

Reeds 30 jaar maken we van uw huis een warme thuis! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal tijdens de openingsuren. U bent ook van harte welkom na afspraak.